onsdag 8 februari 2012

Ett nytt ställe........

Efter att ha sett del 3 av Österlenska Trädgårdar på Svt play så har jag fått ett nytt drömresmål eller rättare sagt utflyktsmål. Äppelmarknaden i Kivik . Tänk vad kul att gå runt och kika där. Tyckte det såg riktigt  intressant ut. . 


Ja , nån gång så kanske det bär iväg dit. Det är ju ganska långt ner i landet . 

Kram

5 kommentarer:

Pilgrim sa...

Visst verkar det mysigt! Jag och H sa det att Österlen skulle vara roligt att åka till, kanske i sommar, vi får se.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Isas Trädgård sa...

Det är helt underbart på Österlen ... finns hur mycket helst att se i trädgårdsväg ... finns t.o.m. en särskild turistbroschyr BARA om trädgårdar !

Dessutom är ljuset, maten, landskapet och stämningen magisk ... vi har åkt nästan varje sommar de senaste 8 åren och vi återkommer ständigt och upplever och hittar nya saker !

Ett besök rekommenderas varmt !
Kram/Isa

Ann-Sofie sa...

Jag som bor nära har varit där några gånger. Om man råkar vara lagd till massiv trängsel, massvis med turister och "marknadsstuket" i allmänhet så är äppelmarknaden rolig, men jag som gärna har lite egen plats på jorden åker hellre till Kivik utanför marknadstiden. Man kan få massvis med äppliga upplevelser ändå och så slipper man att ha folk som står en på fötterna. Dessutom kan man då avnjuta Stenshuvud Nationalpark på det sätt den skall vara nämligen med plats för var och en.

Helena sa...

Ja men åk till Österlen!Det är underbart men inte när alla andra är där...Marknaden är hm lite mycke jag uppskattar mer all den vackra naturen finns hur mycke som helst att njuta av.
KRAM från mig!

Bittan sa...

Absolut värt ett besök, vi körde runt hela kusten från Båstad och upp mot Blekinge förra sommaren , nä förrförra blir det ju :-) Stannade på massa fina smultronställen. Speciellt Österlen med alla slott, Kivik, Brösarps backar och mysiga loppisar / butiker på landet kändes nästan inte som Sverige.
Må så gott
Kram Bittan