tisdag 18 juni 2013

Blogglust

Ingen blogglust har infunnit sig på ett tag  men en liten sån dyk upp idag och då är det bäst att passa på :)


 Det är flera växter som dött i år . Inte ett spår finns av mina stjärnflockor , tyvärr. Men jag köpte en på växtmarknaden som jag var på i våras . Så jag hoppas att den växer till sig . Och sen har jag tagit reda på flera små skott från rabatterna som jag så småningom ska plantera tillbaka ut i rabatterna .

Visar lite blommor som blommar som bäst nu.

Kashmirnävan " Kashmir White "
Silkesnävan " Ballerina "

Flocknäva ??

Flocknävan " Alba "

Jungrunäva

Den spanska nävan har också försvunnit , inte ett spår av dem. Lite konstigt men så är det. Även några rosor har dött .

Akleja

Aklejruta
Både aklejan och aklejrutan blev andra färger än vad det skulle vara. Men det gör ingenting.  Aklejan skulle ha varit rosa och aklejrutan vit enligt försäljaren på växtmarknaden jag var på i våras .

Kram

7 kommentarer:

ulla laiho sa...

Hos mig har särskilt buskar och träd tagit stryk - såg och sekatör är flitigt använda. Klätterrosor har jag fått klippa ner helt. Visst blir man ledsen när naturen tar hämnd. Men du har ju massor av vackra nävor. Mina aklejor har nästan blommat över nu; aklejruta jag har går nog mer åt det rosa hållet men den har inte slagit ut än.

Channal sa...

Så är det... lusten och inspirationen kommer och går.

Jag har några rosor som inte klarade vintern, snyft!

KRAM Anna

ormbunke sa...

Tack för titten. Ha de gott

Britt sa...

Det är lika dant här hos mig mycket har dött i vinter, tråkigt. Lika är det med mitt bloggsug kommer och går lite just nu. Ha det bra //Britt

Pilgrim sa...

Så mycket vackert!
Älskar nävor
Kram Hélena

Berit sa...

Det har varit en konstig vinter eller kanske rättare sagt en blöt höst där mycket har fått stryk i år och en del har farit upp till växthimlen. Det är lite trist då saker som ska vara stensäkra inte visar sig.
Ha en underbar dag!!

Margot sa...

Mycket vackert som blommar hos dig! Hos mig är det flera perenner som dött och aklejorna har tagit rejält stryk under vintern, bara några små plantor kvar! Tveksamt om det blir någon aklejablomning alls här i år! Av mina klätterrosor är det 4 som har dött och ett par som är väldigt klena och ynkliga, tveksamt om de klarar sig!
Ha en fin dag!
Kram Margot