måndag 14 mars 2011

Vårteckensutmaningen 3 - Vecka 11 - 14 mars

Vårtecken är det dåligt med här hos mig. Det går sakta för snön att smälta undan så att man kan hitta nåt spirande i rabatterna. Men det kommer.... Jag har ju visat knoppar från vår häck, ett av vårt äppelträd och från vår ormhassel de föregående veckorna. Under helgen upptäckte jag knoppar i vår klätterhortensia. 

Små söta ....

Att mina pelargoner har satt fart att växa är ju också ett vårtecken , för mig.

Klicka på bilden nedan så kommer du till bloggen Humlebacken där det finns flera länkar till andra runtom i landet som visar vårtecken.


Kram

8 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Det kommer, det kommer! Så hade vi det för några veckor sedan...men nu är det FULL VÅR! Så fina dina pellisar är - riktigt härligt gröna!

Kram Anna Vattenkanna

Uttan sa...

Å vad Vi längtar efter Våren nu!!! Men nu känns det nära....
Väldigt vad kraftiga dina pelargoner är. Mina ser fortfarande trötta ut får nog köpa nya i år.

Kram!

Annelie sa...

Hej!

Min klätterhortensia har också börjar med smååå smååå gröna blad. :) Men det blir inte mitt vårtecken denna vecka. Håller på att uppdaterar nu. Du måste kika in! :)

Har daturan grott?

Charlotta sa...

Jag tycker det ser ut att ha kommit långt hos dig. Men när man längtar så tycker man ju alltid att det går för långsamt. :)

Galtholmen sa...

Oj ja det här med våren... Tror att det faktiskt var idag som det började kännas på riktigt att vi är på rätt väg. Vi har tills idag haft ca 30 cm snö runt om här, men idag tyckte jag nog att plusgraderna börjat ta på den. Vårtecken "so far", skulle kunna vara alla hundskitar som plötsligt dyker upp överallt o som dessutom luktar gott i värmen:) Pelargoner o fuchsior är oxå vårtecken här hos mig.
Kram Ulrika

Annelie sa...

Hej!

Nej, jag gjorde ju inte det. Däremot har jag en vän som sått av fröna (någon vecka tidigare än dig) och de kom upp. Håll ut! :)

Ninne sa...

Knoppar ger ju alltid HOPP o såå fina dina Pellisar är. Kram Ninne

ormbunke sa...

Härligt när knopparna börjar komma fram. Dina pellisar ser ju verkligen fina friska ut.Ha de gott. Kram. Anita