måndag 30 april 2012

Vårteckensutmaningen 30 april 2012

Valborgsmässoafton 2012 och idag är det vårteckensutmaningen igen. Helgen har varit kanon härlig. Vi har avklarat tre småprojekt . Känner mig jätte nöjd med det. Vi har bland annat fyllt på med singel i växthuset , lagt singel i den hörnan som jag visade i ett tidigare inlägg där två pallkragar står och även lagt igen en liten del av en rabatt mot en husvägg med singel . Konstigt att jag inte drömt om singel , förresten jag har drömt om markväv som vi lagt under singeln. Drömde om att det var små små hål i den där det kom upp ogräs i en del av hålen :-)) 

Små gulorange tulpaner och flocktulpaner är de finaste vårtecknen i min trädgård den här veckan. Lyser upp så fint


Krolliljka och en liten bollviva är på gång. Bollviva är en favorit men jag vill ha mycket fler av dem. Och då vita för tillfället. 


Önskar alla en trevlig valborg.

Kram

10 kommentarer:

Ulrika sa...

Åhh vad fina, läöngtar tills mina Tulipa Tarda dyker upp, dom är så fina.Bollvivor såg jag på en blogg förra veckan och bestämde mig för att köpa några, hittade på granngården 5 för 100kr, köpte 10st som gick att dela till 25plantor. Mee happy.

Ha en underbar dag Kram

Skaparglädje sa...

Bollviva är fin, jag har bara den lila. Skönt att få vara i trädgården och arbeta varje sak som blir klar känns så skönt.
//Anne-Lie

Berit sa...

jag har inte Tardan faktiskt måste nog åtgärdas..den är så fin.
Ha en underbar valborg!!

Channal sa...

Härlig helg och så många fina vårtecken i din trädgård! Du ska ha en bra Valborg! Kram! Anna

Ann-Sofie sa...

Vad härligt det växer i din trädgård.

bakom berget sa...

Tittar in en stund för att önska dig en skön Valborg!
Kram Åsa.

Här är gudagott att vara ! sa...

Gissa om jag längtar när jag ser dina vackra bilder på blommor och trädgården ! - Man skulle inte behöva sova när trädgårdssäsongen börjar...Man är så uppfylld av allt som man vill göra så tiden räcker inte till ! - Och om man nu kan somna så brukar det vara trädgårdsdrömmar man drömmer ;)
Ha en mysig Valborg !
Kram Anneli

ulla laiho sa...

Flocktulpanen skulle jag vilja ha i min trädgård.

Trevlig Valborg!

Suss o Kai sa...

Det är så underbart nu när det börjar blomma o växa Kram Suss

Zinnia sa...

Jag älskar ochså tulpaner! Tulipa tarda tycker jag ser ut som vändstekta ägg med sina glada gula och vita färger. Jag önskar dig en trevlig helg! Zinnia