tisdag 22 maj 2012

Växthusskuggning och mina favoriter just nu !!

En lika härlig dag idag . Jag känner att jag har fått både blogg och fotograferings lust igen . Det har varit segt några veckor med det. 

Yngsta dottern har idag " målat " filmjölk på de växthusfönster där solen ligger på mest . Det fungerade jätte bra förra året efter att jag fått tips om det av nån, kommer inte ihåg vem . Men den som tipsade om det hade en släkting som hade varit trädgårdsmästare och den hade alltid gjort så. 

Bra tips!!!


Just nu blommar det fint på framsidan med lungört , löjtnatshjärta och tulpanen " Angelique " . Alla tre är riktiga favoriter .

Idag ser tulpanen jag visade igår ut så här. Den är riktigt fin med  utfällda kronblad också :-))


Kram

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så vackert det blommar hos dig...

Kram Birgitta

Pilgrim sa...

Härligt med blogglust och fotolust, härligt för oss också :-) Smart med filmjölken, det ska jag komma ihåg tills vi byggt vårt.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Sabelhagens Olivlund - Maria sa...

Vilken vacker kombination med lungört, löjtnatshjärta och Angelique. Mina Angelique ville tyvärr inte komma tillbaka i år.
Härligt att blogglusten kommit åter.
Ha det gott.
Kram Maria

Tant Otteskrufv sa...

Finfint! Både bilder,att lusten återvänt och att filmjölk fortfarande fungerar. Undrar om det går med andra filprodukter eller om de är för tjocka?

By Nela sa...

He descubierto tu blog y me ha encantado su contenido. Desde hoy lo sigo, si lo deseas te invito a conocer mi blog y si es de tu agrado, me gustaría tenerte como seguidora en mi blog para seguir en contacto. Un saludo muy cordial.
Manoli.