tisdag 19 oktober 2010

Jippie !

Nu har Gittan hjälpt mig att komma ihåg hur det var , det där med utrymme. Har man som jag den uppdaterade redigeraren så måste man först gå in under inställningar och ändra till den gamla redigeraren. Sen är det bara att gå in på skriva inlägg, klicka på bildikonen och där längst ner till höger ser man hur mycket man har använt / hur mycket man har kvar.
Men en sak som jag tyckte var lite skumt var att jag läst nånstans att man bara har 300 MB att utnyttja men jag hade över 1000MB. Hade bara utnyttjat 13%.

Hur mycket har ni andra????


Kramar
och tusen Tack till Dig Gittan för hjälpen.

12 kommentarer:

bakom berget sa...

Tack,tack....Nu kan jag oxå! Va bra det är med bloggvänner. Tack både till dig och till Gittan!
Kram Åsa.

Hem och Harmoni Marie sa...

Tack för tipset!
Jag kollade och fick detta resultat:
Just nu använder du 388MB (37%) i din 1024M
(jag började blogga i maj 2007)

Ha det gott, kram Marie

Rosor och ruiner sa...

Visst är det bra när man får hjälp, och nu har du hjälpt mig med :o) Fast jag kommer nog att glömma det men då hör jag av mig...Jag gick i alla fall in och kollade nu och jag har använt 17%, av 1024 MB. Så vi kör väl på ett tag till eller!

godastunder-tokigaidéer sa...

Tack för den informationen jag visste inte var jag skulle hitta hur mycket man anv..305 var jag uppe i 29 % så det är väl rätt så lugnt än så länge.

Ha det gott
Kram Anna

Gela sa...

Men oj vad bra det här var vänd på siffrorna så ser du vad jag använder 31%. Måste ta en liten funderare hur detta fungerar. Jag har ju Picasa vill ju ej att det skall ta slut...
Ha en fin fin dag/Gela

Mammasblommor sa...

Tusen tack för tipset! Ska kolla på en gång!
Ha en bra dag!
Kram Margot

Madame C sa...

Ingen aning! Men jag börjar bli lite nervös och måste gå in och titta hur mycket jag har. Vad gör man sen? Betalar? Eller måste man skapa en ny blogg?

Tusen tack till både dig och Gittan för informationen,
Charlotta

gittan sa...

Det var så lite så =)
2 år ganska exakt har jag bloggat här och har då utnyttjat 31% av min 1024 Mb så de lär nog räcka ett tag till =) Jag vill också minnas att det stod något om 300 Mb från början och med tanke på hur "bildtokig" jag är befarade jag att de skulle ta slut snabbt - tur att det inte är så!

mammi sa...

Har ingen aning om utrymmet. Får väl "detaljstudera inform." Tack för tipset i alla fall

Galtholmen sa...

Tja, jag försökte kolla, men antagligen får jag inte riktigt ihop informationen för jag hittar inte. Vilken bildikon? Var hittar jag den...?
Kram
Ulrika

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hej!
Vad roligt att du vill vara med i min utlottning och fira=) Tänk att vi har bloggat lika länge, nästan på dagen. Vilka söta katter du har. Härom dagen hade jag möjlighet att pussa på 4 st 4 veckors Skogisar...åååå. Vilka vackra naturbilder du har på din blogg. Bilderna från er fisketur är sagolikt stämningsfulla.

Önskar dig en fin fredag och en trevlig helg!
Kram,
Regina

Jord under naglarna sa...

Hm, det har jag aldrig kollat, jag bara öser på med bilder och hoppas på det bästa. :)

Tack för tipset!