tisdag 19 oktober 2010

Var hittar man......

.......information om hur mycket utrymme man har utnyttjat på sin blogg. Jag använder mig inte av Picasa webbalbum . Har vetat den en gång i tiden men nu har jag letat så länge så jag ger upp. Hoppas nån kan hjälpa mig. Tack på förhand.

Kramar Lena/isis

5 kommentarer:

gittan sa...

Jag vet inte om jag anv. Picasa =P jag laddar bara upp de bilder jag vill anv. i bloggen direkt till inläggen och jag har MASSOR av utrymme kvar. Var jag ser det? Jo det står någonstans när manladdar upp bilderna. Nu var jag kanske inte till någon hjälp?
Ha det gott / gittan

bakom berget sa...

Jag hittar det inte heller, hur jag än letar på min blogg! Kram Åsa.

Mammasblommor sa...

Det är en fråga som jag väldigt gärna vill ha svar på också! Har försökt på alla sätt och vis men inte lyckats än! Tidigare stod det alltid vilket utrymme som fanns kvar när man laddade upp bilder men det har försvunnit för ett bra tag sedan! Hoppas du får något bra svar, måste ju finnas någon som vet!!
Ha det gott!
Kram Margot

gittan sa...

Jodå, det finns visst kvar! Om du går in och ska skriva ett nytt inlägg, klickar på ikonen för att ladda upp bilder så står det där längst ner på sidan som kommer upp "Lägg till en bild..." till höger om knappen med texten "överför bild" Var det tillräckligt tydligt? Om inte får du säga till =)

Annika Christensen sa...

Faktum är att jag vet inte heller hur det ligger till med det.
Kul att du här med och tävlar lyckat till.
Annika