söndag 4 december 2011

2 : advent 2011

Hoppas Alla har haft en fin andra advent. 

Vi har varit på shopping idag. Jag har handlat några julklappar. Tänk vad mycket fint det finns att köpa. Sen har jag återigen provsuttit den soffan jag vill köpa. Kanske det blir av ......Den soffan vi har nu är snart 25 år så det är dax att köpa en ny nu , tycker jag :-)) Sen är det ju extra kul att få en ny nu när vi målat om i vardagsrummet. 

I kväll tände vi andra adventsljuset . 

Mysigt !

Måste visa var Abbe älskar att lägga sig när symaskinen är framme . Där somnar han så gott när jag sitter och syr :-)

Jag vill passa på att hälsa Alla nya följare jag fått den senaste tiden hjärtligt välkomna . Så himla roligt att få nya läsare och att även jag hittar till Er ..

Kram

5 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Abbe, vilken söötis! Tänk att katter alltid skall lägga sig på "nya" platser som uppstår =)
Spännande med ert nya vardagsrum och soffa och allt, hoppas vi får se bilder sen!

Cika sa...

Mysig kisse : ) Jag julhandlade också igår. Och förundrades över hur myckt fint det finns som man vill ha..trots att man har så mycket hemma redan!
/Cika

Ann-Sofie sa...

Oh vilken fin blogg. Vad konstigt att jag inte hittat hem till dig förrän nu. Jag känner att jag kommit för att stanna. Ha en fin måndagskväll!

ullastigson sa...

Så söt liten kisse. De ser alltid så avslappnade ut. Vi har lite att lära av dom, vi som flänger runt alldeles för mycket.
Kram ulla

Flitiga Lisa sa...

Vad härliga de är dessa katter. Att det ska vara så mysigt att krypa in i saker. Jag hittade nyss en katt i en stor papperskasse på TV-rumsgolvet.