söndag 28 februari 2010

Bokrean

Jag har tänkt att i år ska jag inte köpa några böcker på bokrean men kunde ju inte hålla mig :) Ska iallfall försöka att inte köpa några trädgårdsböcker. Har så många nu som jag nästan inte ens tittat i.

Böckerna jag köpte var av två av mina favoritförfattare.  Is och vatten , vatten och is av Majgull Axelsson och En plats i solen av Liza Marklund.

Klicka på boktitlarna ovan om ni vill läsa vad de handlar om.
Har ni köpt några?


7 kommentarer:

Anette sa...

Nej, jag har lyckats hålla mig från bokhandlarna! Går jag in, så är det kört :-)
Fast en bok slank det med idag när vi handlade mat. Den var till lill-killen, så det var helt ok tycker jag. Själv har jag som vanligt köpt alldeles för mycket böcker i vinter. Vadå, vänta till bokrean när läslusten slår till. Jag tycker dom kunde ha bokrean i oktober i stället ;-)

gittan sa...

Nej jag hade bestämt mig för att INTE gå på bokrean i år. Men det är ju ett "jädra tjatande" på alla bloggar så jag tar väl en tur endera dagen trots allt =)

bakom berget sa...

Jag har köpt tre böcker, fast jag inte skulle köpa nån! De e väl konstigt det där? Man kan liksom inte låta bli..
Ha det bra! Kram Åsa.
Ps. Jag ska lägga ut mina bokköp på bloggen snart. Ds.

Lilla My sa...

Ni får vara glada som har en ordentlig bokrea här i landet kan man inte säga detsamma så jag vore glad om vi hade bokrea här då skulle jag frossa i böcker.

Ha en bra vecka

Mammasblommor sa...

I fredags när jag handlade mat, slank det med två böcker! Jag som "bara" skulle titta, inte köpa. Konstigt fenomen, att man inte kan låta bli!!
Ha en bra vecka / Margot

promenader på landet sa...

Hej och tack för titten hos mig! Visst är det ändå lite roligt med bokrean det går ju att göra riktiga fynd! Må så gott! Kram Maria

Gudrun sa...

Hej!
Det har varit rätt lugnt med bok köpandet. Det blev en fågelbok som barnbarnen får titta i när de är här. Tänkte som du, inte mer trädgårdsböcker.
Ha en bra dag.