onsdag 24 februari 2010

Lite shopping

Fröerna jag beställde ihop med trädgårdsföreningen jag är med i har kommit nu.
Det blev Ruccola, Oregano, Basilika , Gurka Green Fingers , Solros Ikarus, och Luktärten Stars and Stripes. Prövar att så luktärt igen fastän det växte väldigt dåligt förra året.

Jag köpte tre olika sticklingar häromdagen på Plantagen. Hängpelargon Evka , brokbladig pelargon Contrast och sist en pelargon med vita blommor som heter Mary. Vet inte om det är densamma som heter Kronprinsessan Mary. Hittar bara den när jag har sökt på internet.

NÅN SOM VET ??5 kommentarer:

gittan sa...

Frösådder är livsviktiga nu för oss insnöade och stelfrusna trädgårdsälskare. Hoppas de gror bar när de väl kommit i jorden. Pellisarna kan jag tyvärr inte hjälpa dig med, dom ingår inte i mitt sortiment "hihi" Ha det gott / kram gittan

Gudrun sa...

Hej Lena!
Så kul med plantor och frön. Tänk när allt det där blommar och växer så det knakar. Googla på rockdala de har massor av pelargoner och fuxior, skulle tro att du kanske hittar den där.
Ha det gott.

Gela sa...

Härligt att du fått fröna. Pelargonerna har jag ingen aning om vad de är. Skall skola om lite frön om jag hinner idag. Ha en fin dag. /Gela

Lilla My sa...

Väntar också på att vi ska få sticklingar till jobbet snart är så kul att driva upp dom själv.

Intressanta frön du köpt.
Kram

Ninne sa...

Det är svårt m Pelarg.JAg har inte fått mina ur vinterförv. än.. Får vänta m o köpa nya tills jag sett vad som överlevt??
Sen verkar du ju ha fått lite jobb med de nya fröpåsarna??
Kram Ninne