måndag 1 februari 2010

Utställning 30 /1 2010

I lördags var vi till Örebro på utställning med Abbe och tre kattungar. Abbe fick sitt certifikat så nu är det " bara " sex stycken kvar innan han uppnår titeln grand internationell premier.

Här bedöms han av domaren.


Själva kull klassen gick det inte så bra för. Det var hård konkurrans med nio stycken anmälda kullar.

Här bedöms kullen.

Däremot gick det väldigt bra för Britney i den individuella bedömningen. Hon blev EX 1 av sex stycken tjejer och hade därför chans på Bäst i variant. Efter att ha mött den vinnande killen så blev hon uttagen som Bäst i variant och gick därför upp till panelen :)

Här bedöms hon av samma domare som vi hade till Abbe.


Här väntar vi på resultatet i panelen. Det var totalt tio kattungar som det stod om i panelen. Tre stycken kattungar fick röster varav Britney var en av dem . Hon fick bara en röst men vi är supernöjda ändå.....:) Det är inte ofta vi har en panelkatt.


Både Britney och Bobbi blev hämtade på utställningen av sina nya ägare. Lite sorgset är det allt. Tyvärr fick jag inga bra bilder på varken Bobbi eller Baloo som jag kan visa.4 kommentarer:

Ninne sa...

Fin Abbe är. Tycker att han ser ut att säga ifrån att här bakom galler vill jag inte sitta, när jag nu har fått utmärkelse o allt.
Kram o Klapp till Er bägge
Ninne

Anette sa...

Där skulle Ester inte platsat.......hon hade nog förresten inte ens gått in! Katter fräser rätt läskigt. Förstår att det är lite svårt att lämna ut "sina" kattungar, men det skulle väl bli fasligt trångt i huset till slut.....
Vi ska ner till Esters uppfödare om två veckor. Dom har ju 10 valpar........vi får se hur det slutar ;-) Kram Anette

agge sa...

Å vilka jättefina kissemissar! ÄÄÄÄlskar katter men kan ju tyvärr inte ha själv så jag blir lite avis....dom ser väldigt lugna ut.Dom är väl vana förstår jag ,att det är många som tar i dom och borstar och donar om dom är utställningskatter. Härligt!! Kram Agneta

IreneL sa...

Sååå fina dom är! Vad kul att det gick så bra på utställningen! Ha en fin dag! / Irene