torsdag 3 juni 2010

Nu i kväll.....

...... fick jag göra en rejäl vattning av allt jag sått . Har inte behövt vattna på flera kvällar. Har haft fiberduk över alltihopa så fukten har hållit sig bra därunder. Och växt har det gjort ......

Det här är den tidiga sorten potatis. I morn måste jag kupa den.

Ringblommor
 

Rosenskäror

Här är det salladsärterna som ska växa men just på det här stället sådde jag ringblommor och vallmo förra året och det märks verkligen. Fullt med små bebisplantor mellan ärtorna. Ska pilla upp dem och sätta dem på nåt annat ställe.  Annars får nog ärterna hård konkurrens :)

I den här pallkragen växer det två olika sorters morötter , ruccola och plocksallat.

Smultronblommor är också söta :)
Bellis

Härligt att se kraften hos växterna . Här är det clematisen Snow Queen som slingrat sig runt en spalje´stolpe.2 kommentarer:

gittan sa...

Sommarblommor sår endast ett fåtal numera, det blev helt enkelt för mycket att hantera =) Men en del av dem tenderar att bli rena rama ogräset här och just nu bannar jag min dumhet som sådde rosenskäror ifjor... Trots att jag klippte bort överblommade blommor och redan i höstas rensade bort små frösådda plantor så finns det massor av plantor igen. Sist jag satte rosenskäror hade jag nog tusentals plantor året därpå och sa då aldrig mer. Nu kan jag lova - aldrig mer! Men visst är de fina =)

Jord under naglarna sa...

Oj vad det växer och gror hos dig!

Vi blev liiite sena med att sätta potatisen i år så någon kupning behöver vi inte fundera på ännu. :)