tisdag 24 maj 2011

Hemisphere och Huis Ten Bosh

I höstas köpte jag två sorters tulpaner på Lidl , Hemisphere ( de övre ) och Huis Ten Bosh. 

Och de blommar som vackrast just nu. Hoppas att de kommer tillbaka nästa år. De är så vackra . Gillar den fransiga bäst .

Klickbara bild

Hu gör ni andra angående benmjöl ? Strör ni på det efter blommningen eller till hösten eller till våren ?

Kram

6 kommentarer:

Helén sa...

Verkar strula när jag kommenterar och väljer via google kontot:( Hursomhelst, underbara Tulpaner. Jag köpte osså lökar på Lidl i höstas med har lagt namnlapparna på ett sånt bra ställe att jag inte hittar dem:) //helén

Helena sa...

Jag använder alltid benmjöl på hösten när jag planterar!Men det sägs ju att man ska strö i kring löken när den blommat det har jag aldrig gjort efersom benmjöl är långtidsverkande.Men tänker använda det kring mina allium som jag visar idag för att få fin blomning nästa år!För att gardera mig:-)
KRAM från mig!

Lilla My sa...

Kanske jag också borde strö på benmjöl för jag tycker vissa av mina tulpaner blommar fint ett år sen blir dom ynkligare...brukar strö på löknäring när jag planterar på hösten.
Ha det bra
Lotta

ormbunke sa...

Liksom Helen strular det via Googlekontot. Helt underbara tulpaner. Snyggt collage. Köpte något liknande i höstas som jag glömde gräva ner. Satte dem nu i vår så det får bli det det blir. Benmjöl slänger jag på efter blomningen. Ha de gott. Kram. Anita

Christina sa...

Tänk vilka fynd man kan göra på Lidl! Underbara tulpaner! Jag tänker strö på lite benmjöl runt mina tulpaner i år, för det mesta brukar jag glömma det.
Ha det gott!
Kram
Christina

Berit sa...

vilka härliga tulpaner!! Lidl finns inte i närheten av mig, här uppe i norr..än.jag har fortfarande problem med mitt googlekonto, jag kan blogga men inte kommentera på det, konstigt!!
Ha en underbar dag!!