torsdag 5 maj 2011

" Lite smått och blandat "

En enda narciss Téte á Téte´har kommit upp. Det var ju en aning dålig utdelning men jag får glädjas över den . Jätte söt och väldigt liten :-)) 
Undrar om de andra kommer ??

Idag har jag planterat några växter jag köpt. Rosen Theres Bugnet , vildvin ,  löjtnatshjärta och två kungsliljor . Blev lite förvånad när det fanns såna redan lite uppväxta. Har bara trott att de fanns  som lökar.   Man lär sig nåt nytt varje dag :-)

De gula dagliljorna har knoppar :-)

Det bästa på hela dagen är att vi nu börjat så smått gräva för växthuset. Så härligt!!! Längtar så mycket tills det blir klart .

Må så gott alla .

Kramar

9 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Men så kort i rocken den lilla tet-teten är! Halledar en sån Tummelisa...

Alltid roligt med nya växter! Och att vara med växthus måste vara en härlig känsla. Lycka till med uppförandet framöver.

Kram Anna Vattenkanna

bakom berget sa...

Va kul....ska du oxå bygga växthus. DEt är så kul att följa alla som inreder sina växthus nu till sommaren. Man får så många bra ideér av varandra.
Hoppas du får en jätteskön helg! Kram Åsa.

Berit sa...

Therese Bugnet är en superfin ros.Härligt med växthusbygge.
Du frågade om bollviva, den är lätt att fröså men kan även fröså sig i rabatten,den är värme och ljusgroende. Går utmärkt att dela också.
Ha en underbar dag!!

Annelie sa...

Åh va skoj att du kommit igång! Ska bli spännande att se hur ditt växthus blir. Inatt hade jag mina växter ute i växthuset för första gången, en härlig premiär! Men de står i krukorna ifall jag måste ta in dem. :)

Lena sa...

Vad kul att du tittade in på min blogg och lämnade en kommentar. :)
På så sätt hittade jag ju till din blogg oxå... trevlig blogg du har.

Helén sa...

Kul med lite nya perenninköp, det är ju alltid roligt. Underbart att fixa till lite innan växthuset kommer på plats. Mvh Helén

Suss o Kai sa...

Den narsissen är som en sol stråle :) växthus vad kul oh vad jag skulle vilja ha ett, men men får prioritera annat Kram Suss

Helena sa...

Ja det var ju ingevidare utdelning...de som brukar komma så fint!
Den rosen har en vän till mig o den är jättefin o har blivit stor fort!
Ha en härlig trädgårds helg!

Stina sa...

Åh.. vad roligt att ni har kommit igång med växthusbygget! Det var en hel del jobb att sätta upp ett vÄxthus med grund och allt...men det är det värt!!..Lycka till.
Ha en fin helg/Stina