tisdag 17 maj 2011

Idag både regnar det och åskar hos oss. Som tur var så drog åskan bort så jag vågade sätta på datorn igen.
Välbehövligt med regnet men ändå tråkigt.
Igår kom äntligen min New Dawn ros från Allers Trädgård . Har fått den som premie när jag tog en prenumeration i vintras. Har även köpt en klematis Multi blue som jag planterat ihop med rosen .
Hoppas det blir bra.

Mina tulpaner Angelique blommor nu. Så söta . Trodde dock att de skulle vara lite mörkare men det gör absolut inget att de inte var det. Är så nöjd ändå.

Jag ska köpa en pion till , har jag tänkt. Men vilken sort är frågan. Ser ju så många fina sorter på alla bloggar men nu när jag ska köpa en så kan jag inte komma på nån. Den ska vara rosa.....

Är det nån som kan tipsa om nån fin rosa luktpion.

Och gärna tipsa om bra hemsidor där de säljer pioner.

Kram

6 kommentarer:

Anette sa...

Ack, alla dessa ljuvliga ljusrosa blommor......kan man nånsin få nog? Ljusrosa pioner har jag också, men inte sjutton kommer jag ihåg namnet kan vara Sarah Bernardt.

/kram Anette

Helén sa...

Sånt skitväder vi har....väldigt trist tycker jag. Härlig tulpan:9 //helén

ormbunke sa...

Nu tror jag att åskan och regnet har dragit bort här för ett tag. Det lovas ju så. Jag gillar dina fina pioner en riktig karamellfärg. Min äldsta pion som kommer från mina svärföräldrars trädgård är en riktig gammal sort som luktar ljuvligt. Den är rosa men vad den heter vet jag inte. Jag kallar den bara för gammeldags pion.
Börjar få lite koll på sådderna från den blandade påsen.
Du frågade om min kamera. Det är en DSLR a 550 Sony. Jag har en del gamla objektiv från den analoga tiden som passade som fick bestämma märket på kameran. Ha de gott. Nu lyser solen och temp. höjdar sig. Kram. Anita

Rosor och ruiner sa...

Ja, en pion till låter bra tycker jag, dem får man aldrig för många av...:o) jag letade tag i ett inlägg jag gjorde i höstas när jag köpte 4 nya sorter från pionexperten. Nu vet jag ju inte hur de blir när de blommar, men tyckte om deras beskrivning då, och alla har kommit upp med små skott! Annars gillar jag Bowl of Beauty.

http://rosorochruiner.blogspot.com/2010/09/natkop-del-2.html

Ullis sa...

Åh så vackra tulpaner!!!
Ullis

Channal sa...

Åhh vilka ljuvliga tulpaner, VILL HA!! De passar mig! Ska sätta dem i höst! Antecknar namnet i min iPhone! KRAM Anna