torsdag 28 juli 2011

Fiske , daglilja och packmopedsturné

I går var det en heldag med aktiviteter . Först packade vi kylbagen med äggsmörgåsar och kall dryck och åkte ut med båten på en fisketur. Det nappade riktigt bra...mestadels småfisk som vi slängde i igen eller kastade åt fiskmåsarna . Men några " matnyttiga " abborrar och en gös blev det . Yngsta sonen var med och fick en av de stora abborrarna så till helgen kommer han och hans sambo hit på ugnstekt fisk :-))

Innan jag åkte upptäckte jag att min vita daglilja " Artic Snow " blommade. Så kul ......

På kvällen var vi på årets packmopedsturne´. Den har pågått flera somrar här i Värmland . Det är Göran Samuelsson som står för det och han har även varit med i alla åren . Plura , Dregen och hans fru Pernilla Andersson och Per i Perssons Pack var årets följeslagare. Riktigt kul..... De åker alltså i flera veckor runt om i Värmland på packmopeder och turnerar . 

Här ser man ryggarna på Dregen och Pernilla på mopederna . Man ser även den vackra utsikten vid Hennickehammars Herrgård där konserten var. 

Plura 

Hela gänget . De var riktigt bra.

Kramar

5 kommentarer:

ullis sa...

Snygg daglilja du har! Ska till Rudskoga imorgon på packmoppeturnén- ska bli kul! Må så gott, kram Ullis

Anonym sa...

Låter kul, packmoppeturnen... till Hennikehammar har jag varit flera gånger och ätit middag, det är väldigt vackert där.
Kram Birgitta

Britt sa...

Trevlig dag och vad kul med konsert//Britt

Channal sa...

Packmopedsturné! haha du är ju för härlig! Plura är kanon och kokt abborre är favorit! KRAM Anna

Madame C sa...

Vilken härlig utflykt med Plura & Co! Det måste ha varit superduper:)

Åh, vad jag förstår hur glad du är över ditt fina växthus. Det första någon med trädgård eller liten plätt att förvalta bör satsa på, eller hur?

Sommarkram!