tisdag 8 januari 2013

Nåt är fel på bloggen !!

Uppdatering :18.00

Har fixat det mesta efter hjälp från Anna .

 Tack Snälla Du !!

 Bara lite småfix kvar att göra . Konstiga grejer det händer !!


_______________________________________________-

Nu har jag problem med bloggen igen . Inte samma som förra gången , då före jul . Mitt problem nu är att jag kan inte se min blogg på normalt sätt. Jag kan komma in och " arbeta " i den men själva bloggen där man ska läsa är inte som vanligt. En orange fyrkantig bild med kugghjul kommer fram och sen kommer bloggen fram i en helt annan skepnad mot som den ska.

Hur ser ni läsare min blogg. 

Är den som vanligt??

Nån som har haft samma problem och vet vad man ska göra ?


Får se nu om jag kan publicera det här jag skrivit.

Kram

9 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Det ser ut som om din blogg har gått över till Dynamiska vyer. Gå in på Utforma sedan finns det en rad med Dynamiska vyer och en med Enkel vy. Välj någon av de enkla och Använd i blogg så kanske den återgår till sitt normala utseende?

Kram

Törnrosa sa...

För mig ser din blogg helt normal ut. Min har jag också problem med sedan en tid tillbaka, och då inte med själva bildutrymmet som i november. Nä, nu kan jag bara starta upp Nytt Inlägg och trycka på bildtillägg, men sedan kommer jag inte längre när jag ska "bläddra". Den symbolen finns inte. Suck, jag skiter snart i det här bloggandet. Kan i alla fall läsa andras, alltid något.
Hej från Törnrosa

Anna Vattenkanna sa...

Bra att det ordnade sig! Nu ser det helt normalt ut igen.

Kram

Carina sa...

Ja, jag fattar inte varför det ska krångla så här. Jag har haft tur och fått hjälp av andra bloggare för mina problem....har lyckats få till det med bilder genom att använda goggle chrome istället. När jag läser din blogg ser den helt ok och rätt ut för mig. Hoppas det ordnar sig, vill verkligen fortsätta läsa dina inlägg.
Kram

Ulrika sa...

Hej! Idag ser din bloggmer normal ut än vad den gjorde igår!

Kram ulrika

Channal sa...

Nu funkar det!
Många som har haft strul!
Kram Anna

Pernilla/Spira Trädgårdsdesign sa...

Bildproblemet (alltså att ikonen för att bläddra och hämta bilder från datorn inte finns kvar) har dykt upp för mig med. Inte bloggat så flitigt på sista tiden och jag upptäckte det igår. Någon som vet om det går att göra ngt åt eller om det bara är att acceptera??

Helena sa...

Cool header bild!
KRAM från mig!

Inger Marie sa...

Så flott vrihassel du har!...og sååå stor:)
Den er jo som finest nå når den ikke har blader og alle de krokete grener kommer til sin rett. En flott jauarfavoritt:))