söndag 13 januari 2013

Nu gäller det !!

Nu gäller det att bestämma sig nån gång !!!


Ska inte ha så mycket men ändå är det svårt .

 Tror ni att myskmadra är svårt för en relativt nybörjare på perennsådder ?

Ska så vallmon coral reef också men tar tacksamt emot tips på andra lättsådda perenner . Är sugen på att testa nån mer sort. Har tänkt på klematisakleja . Vad tror ni om det ? Har sett en sort som jag gillar men den verkar inte finnas med i impecta. 

Kram

6 kommentarer:

ullis sa...

Myskmadra är enkelt...!
Vallmofröna strör du bara ut där du vill ha dem, direkt i rabatten... De är riktiga glädjespridare, har man väl sått dem engång brukar de komma tillbaka år efter år.../
Trevlig kväll, kram Ullis

Britt sa...

Jag sådde mina första vallmo för två år sedan och de ska bli fler i år, de och ringblommor och tagetes vet jag att jag skall ha men sedan blir det nog lite mer//Britt

Ulrika sa...

ja inte är det lätt att bestämma sig inte! Aklejor och solhattar är väldigt lätt att så. bollvivor har jag sått och dom har redan kommit upp. Myskmadra har jag inte provat utan köpte en planta och har nu ett helt hav.
Lycka till
Kram Ulrika

Veronica sa...

Det är svårt att välja för det finns så mycket. Jag är oxå nybörjare på perenner men har chansat i år. Men akleja är verkligen superlätt! Går inte att misslyckas med!

Kram

Vivi sa...

Nei, det er ikke lett å bestemme seg. Det er altfor mange flotte frø å få tak i. Ønsker deg i allefall lykke til med dem du måtte velge!

Klem Vivi

Elin sa...

Lykkt til!
Ikke lett å bestemme seg nei, så det blir fort litt vel mye;)