torsdag 12 november 2009

En liten skogstur.....


.....gjorde jag och äldsta dottern idag. Hon ville också så gärna ha granris och äpplen på sin trappa. Tänkte ju samtidigt göra lite mossbollar på plats men det hann ju bli så mörkt . En dikesgran fick följa med hem också som fick pryda köket i en av mina gamla mjölkannor . Jag har blivit sååå inspirerad av vissa bloggar så jag härmar dem lite :) Allt som är enkelt tycker jag extra mycket om. Mossa, kottar, grankvistar osv. Har så mycket jag vill göra men tyvärr finns varken tiden eller orken. Att vara heltidarbetande och framför allt att jobba skift tar hårt på kroppen. Blir bara värre och värre med åren. Tyvärr.....Så det är tur att det finns så mycket härliga bloggar att hälsa på hos. Och drömma sig bort i....Några av mina favoriter finns i min blogglista till höger på bloggen.
Kramar från Lena/isis

5 kommentarer:

Bea sa...

Så du har pyntat med en gran också, vackert! Precis min tanke, inspirerad av många andra bloggare skall det bli en gran i helgen hos mig också :)
Visst är det trevligt när man kan glömma och drömma sig bort en stund i andras trevliga bloggar och inspireras.
Hoppas du får en angenäm kväll! Nu blir det fika och kvälls-mys här efter en lång dag.
Kram / Bea

Hanna sa...

Vad fint du har gjort med minigranen! Passade bra i en mjölkkanna :)
Tror jag måste ta in en liten till :P
Man skulle haft större hus... till allt man vill pynta med :D

Ha en fin helg!
Kram Hanna

promenader på landet sa...

Visst finns det mycket vackert från skogen att plocka in till pynt och pyssel! Kram Maria

ormbunke sa...

Visst blir vi inspirerade av allt som görs och skrivs på bloggen.Härligt med en skogstur. Jag behöver inte åka iväg då jag har den strax utanför trädgården. Ha en skön kväll. Anita

Jord under naglarna sa...

Naturen har så himla mycket fint som man kan pynta med. Det bästa med alla bloggar är ju just att man får så många idéer och massor av inspiration!

Ha en skön helg!