onsdag 25 november 2009

Trädgårdstema - Höstpyssel

Veckans ämne hos Maria med Trädgårdstema är höstpyssel. Jag har tränat lite mer på att göra kransar. Så det blir det jag får visa här på veckans trädgårdstema.  Först en hjärtkrans , det syns dåligt att det är ett hjärta , men  får duga  :) :)  Har ju  hittat lärkkottar till min stora glädje så det band jag runt kransen.

När vi toppade cypresserna tidigare i höstas testade jag att binda det avklippta runt en trådgalge som jag formade till ett hjärta.

Sen har jag pyntat granris med äpplen på flera ställen runt huset . Det har jag visat förut men det passar ju på veckans trädgårdstema också.

Sen har jag  " pysslat " med kottar , mossa. Har fått dille på just de två grejerna nu i höst :) :) Har visat även den här bilden för bara nån dag sen men den får vara med ändå i just det här inlägget.

Kram Lena/isis

5 kommentarer:

ylvahi sa...

Visst är det väl bra att ta vara på skogen.
Vad mycket fint det går att göra. Krukan med äpplena är ju jättefin och resten med.
Fattar inte att alla hinner pynta och dona så dant, jag hinner ingenting tycker jag. Har kvar rishögen på baksidan än som skulle bort för en månad sen, suck. Ha det bra / Kram Ylva

Maria Berg sa...

Tre små hjärtan - Halmstad har som symbol tre hjärtan.

Klart man ser att det är ett hjärta det översta och det blir så himla härligt med kottar - skall nog ut och plocka lite härligt med inpiration man får.
Saffran bullar skulle nästan var förbud på att visa den - jag vill ju äta hela plåten.

Kram Maria Berg

Lotta 8`) sa...

Så fina kransar! och krukan med ris och äpplen är ju bara så söt! tror jag skall ha några äpplen i mitt ris utanför dörren. Tack för titten :)

Bland Blommorna sa...

Vad fint. Jag föll direkt för krukan med granris och äpplen. Hoppas du inte har nåt emot att jag snor den idén rakt av.

ormbunke sa...

Du har fått en utmaning hos mig om du hinner i allt ditt fina pyssel. Anita