onsdag 24 mars 2010

Den sista av de tre

rosorna som fanns här vid huset när vi flyttade in ser ut så här. Och den har jag inte ens nåt förslag på vad det skulle kunna vara. Har letat på internet men utan resultat.
Den är söt , tycker jag . Får se om den har klarat vintern för den var lite skruttig redan förra säsongen.


En ros har jag köpt själv . Och det är honungsrosen Hybrida. Den ser jag väldigt mycket fram emot. Det blev en liten akut plantering av den förra året så förmodligen måste den flyttas nu i år när vi har byggt något slags insynskydd kombinerat med nån slag spalje´ till vår uteplats bredvid vedboden. Där jag tänkt den ska få växa. Problemet är just nu hur vi ska få till ett insynsskydd / spalje´ . Just nu är det tomt på idéer men det löser sig nog.

4 kommentarer:

Bea sa...

Vacker okänd ros med fin färg. Precis som jag erfarit, det är jättesvårt att få fram namnen på en okänd ros, det finns så otroliga mängder och jag har beslutat att njuta av min "överraskningsros" och nöja mig med "namnlösa" rosen.
Kram /Bea

Gudrun sa...

Också jättefin, visst är det härligt med växter. Hoppas du kommer på någon bra lösning till det du tänkte.

Önskar dig en bra kväll.

Marie - Sofias syster! sa...

Hej hej! Kan du snälla maila mig din adress igen!!? Jag har slarvat bort ditt mail... :-( Vill ju gärna posta din vinst till dig!
Kram/Marie

Ninne sa...

Rosor behöver kanske inget namn?? Jag har en gammal ros som jag har följt tillb. fr min mormor. Den är hos ngr som forskar i gamla rosor, så vi får se vad som händer i år- om jag får ettt namn på den eller-- För mig så är det Mormor Fridas ROS.
Dina rosor var väldigt vackra alla tre
Kram Ninne