måndag 8 mars 2010

Energilös

Jag vill få energi så att jag kan bli som den förtjusande hemmafrun på bilderna :)
 Men efter en natthelgs arbete verkar det vara lång ifrån möjligt :)
Drömma kan man ju alltid :)

Bild lånad från internet

10 kommentarer:

gittan sa...

Med lite god sömn så är du snart piggelin igen / kram gittan

IreneL sa...

Ja du drömma kan man alltid :) Sen vill jag allt hellre sitta vid min dator(korkek) och titta (lukta) på blommorna...hihi. Ha en skön kväll och vila upp dig nu! / Irene

Ninne sa...

Ut i solen istället om den visar sig!!
Va de inte sånt man skulle ha tjänstefolk till?
men för oss "vanliga" är det kanske inte så lätt att betala mellanskillnaden heller??
Bättre att låta "råttorna" (damm--) springa lite över golvet. Är det ngn som har ont av dem- så får de väl ta dem bort!!
Jag brukar skylla på att vi har varit hundpassare o hon far omkring o så fäller hon ju alltid lite också!!
Kram Ninne

Ladyinblue sa...

Hej, har en sak till dig inne hos mig

Christina sa...

Inte ens jag, som slutat mitt förvärvsarbete och är pensionär lite i förtid, har tillräcklig energi för allt det där. Jag sitter gärna vid datorn och drömmer mig bort i alla blombilder o dyl. När det blir vår läggs energin på trädgården, då har man varken lust eller tid att städa och sånt.
/Christina

Rosor och ruiner sa...

Nej, lägg dig på soffan och njut av att inte göra nånting alls, det är du värd efter en helgs arbete! Kanske titta i en trädgårdstidning...=) så skall du se att du blir piggare om ett tag! Ha det gott!

Gudrun sa...

Önskar dig en dag med massor av energi för att njuta av livet.

Men om man tittar på bilderna så kan man undra vad karln gör i det huset, eller, han kanske inte finns? Det var nog en man som skapade bilden utifrån hur han ville ha det hos sig. ;)
Idag yrkesarbetar ju de flesta. Snacka om dubbelarbete.
Ha en underbar dag.
Kram

ylvahi sa...

Ja jag drömmer också om att orka mer, men det hjälper inte. Efter en helgs arbete är jag slut som människa. Så Dröm på du. Trösta dej med att allt är kvar tills du orkar.
Ha det Kram Ylva

Tigris Predikantan sa...

jag skulle vilja ha en helt ny frisk rygg så jag fick jobba (och få lön i stället för =:- just nu). Går hemma utan att knappt kunna göra ngt... ju nu skall jag börja skapa tänkte jag ... få se vad det blir!
:)

Lotta 8`) sa...

Gulliga bilder :) Men jag önskar att någon annan gjorde det, så jag kunde vara ute i trädgården istället.... :) Men visst är det skönt att röja ordentligt. Jag tar en stor grej varje helg då jag är ledig, i helgen blev det ugnsrengöring, brunnen i badrummet och det är skönt när det är gjort :)

Ha en bra dag ♥