fredag 20 november 2009

Ett hus till trädgårdens fåglar

Idag har jag hängt upp lilla fågelhuset som jag köpte i Ullared häromdagen. Det blev genast populärt bland småfåglarna med goda solrosfrön i.  De syns lite.... , fåglarna alltså  :)



Blev sugen på lite mossa och kottar igen så en gammal sockerkaksform fick bli " kruka ". Sen fick också de tre söta betonghjärtan som jag vann på en bloggtävling för nån månad sen pryda " krukan " . Perfekt för mig.....som inte är allt för händig.



Vill gärna tipsa om en blogg där tjejen som har den gör såååå otroligt vackra saker. Hoppas att det är ok , Susanne , att jag länkar ( om du nu ser det här ).
Klicka HÄR så kommer du dit.

Kram från Lena/isis

5 kommentarer:

promenader på landet sa...

Vilket jättefint fågelhus! Visst är det mysigt att ha småfåglar utanför fönstret! Kram Maria

IreneL sa...

Oj nu påminde du mig om att jag glömt sätta upp fåglarnas hus! Det får bli imorgon! Fint hus dina fåglar har fått! Vad fint det blev i sockerkaksformen! Ha en skön helg! / Irene

IreneL sa...

Oj nu påminde du mig om att jag glömt sätta upp fågelhuset till fåglarna.....får göra det imorgon! Vilket fint hus dina fåglar och fått så fint det blev i sockerkaksformen! Ha en fin helg! / Irene

Annika Christensen sa...

Det var ett litet fint hus till fåglarna må jag säga.
Skall titta in på den bloggen.
Ha en fortsatt skön helg
Annika

SKOOGSTROLLET sa...

Vilken fin och inspirerande blogg! Den la jag genast till på min lista. Jag gillar bloggar med lite lagom blandning av text och bilder med en personlig touch. Nu vill jag ha grangrenar och äpplen i min ena zinkkruka.