måndag 27 december 2010

Nyårsplanering

Nu är glada julen slut slut slut.......och snart är det nyårsafton. Dax att börja planera inför den kvällen. Ja, vad ska man hitta på för nåt. Har så svårt att komma på nåt .

Vad ska ni andra ha?? Så kanske jag kan få lite tips :-))


Igår hälsade vi på hos svärföräldrarna. Fikade gott och spelade yatzy. Vi tycker det är jätte kul och de tycker det är ännu roligare .......:-)

Under helgen har vi också roat oss med att titta på gamla filmer sen barnen var små.

Så kul....och va´ vi har skrattat.

Just nu har vi ingen filmkamera. Skulle nästan behöva köpa en för det är ju så kul att ha kvar och titta på framöver ......om några år.

Ha en bra vecka och kom gärna med tips om nyårsmat och om det är nån som missat min utlottning som pågår till nyårsafton så var gärna med i den.
Klicka HÄR så kommer ni direkt till utlottningen.

Kram

6 kommentarer:

Moa sa...

Men hallo.. så roligt att jag kom med lite tips.. det är alltid lite trixigt innan man hittar vad mans ska bjuda på och just nyår är det lite extra roligt att hitta på något nytt tycker jag i alla fall.. Låter som ni haft en bra helg.. och mysig samvaro med familj.. spel är kul och vi spelade på julaftons kväll några stycken som orkade efter all julmat och julklappsutdelning.. Ha det gott/moa

Ing-Marie sa...

Nyårsmat ja du....Kalkon kanske det ska vi ha. Behöver du recept så är bara du hör av dig, fick ett av tror det var av M för några år sedan men du kanske fick det också. Annars finns det här.

Galtholmen sa...

Vi ska spendera nyårsafton tillsammans med sonens svärföräldrar. Ungdomarna ska festa loss medan vi "äldre" tänkte hålla oss i bakgrunden o fullständigt koppla av. På skoj sa vi att vi käkar tacos, åker pulka o gör änglar i snön. Sedan tänder vi en eld ute o värmer oss framför den o kollar nyårsraketerna:)))) Vore faktiskt helt underbart med en lugn o chosefri nyårsafton. JUlen har tillräckligt med krav o förväntningar.
Kram Ulrika

Rosor och ruiner sa...

Vi är bortbjudna, så jag har tyvärr inga idéer att dela med mig av...I kväll har jag bjudit på din saffranskladdkaka när släkten var här, och den blev mycket omtyckt! Tack för receptet, kommer att göra den igen! Kram !

Anette sa...

Jag gillar egentligen inte allt detta ståhej med nyår och midsommar och sånt. Men vi "firar" med makens syster med familj och har hand om vartannat år. I år är det vår tur så jag klurar på maten. Hon har ju också fyra grabbar (i mindre storlek än mina) och det är ju kul om de också äter. Dessutom vill jag helst slippa stå i köket hela dagen. Får se vad det slutar med.

Egentligen skulle jag vara nöjd med en lugn TV-kväll men lite extra god mat. Men det får väl bli ett annat år.....

Gott Nytt år i förskott i alla fall! kram Anette

Malin sa...

Hej, vilken fin blogg du har. Jag e inte så bra på mat, men på nyår ska vi har rotsaker i ugnen. Det är jättegott, sedan får alla ta med vad de vill äta till det. Lite halv knytis, så vi slipper laga till allt :)