torsdag 1 april 2010

Vårtecken

Äntligen kom jag ut i trädgården en stund och kunde fota de vårtecken som har kommit. Blev glatt överskad av snödropparna på baksidan :)  De hade jag inte ens sett förrän nu idag.


Tulpanen " China Town "

Löjnatshjärta

Fänrikshjärta

Krokus

Antagligen är det här påsk eller pingst liljor.
 

Det är synd att man glömmer bort vad man satt för nåt . Men det märks ju om några veckor :)

7 kommentarer:

gittan sa...

Plötsligt är dom bara där och det är en härlig känsla. Jag håller inte med dig om att minnas, jag blir lika glatt överraskad varje gång jag hittar något som jag lyckats glömma bort att jag planterat - barnslig glädje för mig!
Glad Påsk / gittan

ormbunke sa...

Alltid lika spännande var gång det börjar poppa upp.
Har väl lite koll från gamla foton. Satte lite nya lökar i höstas men det har jag glömt var jag satte dom.
Nu tror jag våren kommer även hos dig. En Jättepåskkram till dig. Anita

Bea sa...

Oj, vilken vårkänsla med knoppar som pickar upp ur jorden - härligt! Tänk, att snötäcket blir allt tunnare även hos mig - fantastiskt hur for det går. Kanske jag snart kan ana ngn liten uppstickare :)
En riktigt Glad Påsk till dig! /Bea

Rosor och ruiner sa...

Ja, visst är det härligt när det börjar komma upp ur jorden! Jag hittar en hel del nu, som jag inte riktigt kommer ihåg vad det är, satte en del tulpaner i höstas och nu hittar jag lite uppstickare här och var! Kul!

Loppisliv sa...

Ohhh de små söta snödropparna, hittade dem i vår trädgård för några dagar sedan också, det är en härlig känsla. Våren är här!! Äntligen :-) Ha nu en fin påskhelg. Kraaam Paula

Ninne sa...

Visst är de härliga när de poppar upp här o var. JAg gick o fundera tidigare att i år fick jag nog inga tulpaner, för de "gamla" brukar inte komma tillb. Men när jag nu gjorde "fint" i rabatterna upptäckte jag många blad-- Tittade i höstens kort fr inköp till trädg. Visst sjutton har jag påtat ner-- såå ngt ska väl komma Ljuvlig väntan!!
Ha det nu Påskagott både i trädg. o inne
Kramis Ninne

Bland Blommorna sa...

Tänk att man kan bli så glad när man ser hur skotten tränger sig upp ur jorden. Man riktigt känner doften av mullrik jord när man tittar på bilderna.