onsdag 25 augusti 2010

Sommarastern " Princess Patricia " ......

...... har börjat blomma. De skiftar i lite olika rosa / röda färger . De växer lite konstigt. Lägger sig ner och är inte speciellt vackra i rabatten men perfekt att göra buketter av så jag kan nog tänka mig att så den igen .
Lena/isis

9 kommentarer:

Bea sa...

Sommarastrar är vackra och jag har två färger i år.
Tacksamma i bukett och håller länge :)
Ha en bra dag! /Bea

Uttan sa...

Astrar så vackra och då vet man när de blommar att Nu är det höst.
Förra året hade jag lyckats och hade så fina astrar i alla färger men tyvärr blev det inga satta i år.Får så i vår.

Kram!

Madame C sa...

Underbar! Fick någon konstig sjuka på mina för några år sedan och har gjort ett uppehåll för säkerhets skull. Nästa år kanske jag vågar igen:)
Ha det gott,
Charlotta

Marie//Tekla Maräng sa...

Astrar som är så vackra tycker mycket om att ha dom i en vas på bordet.
Kram:)

ormbunke sa...

Det finns väl inget som är så tacksamt att göra buketter utav och sätta in. De små är jättesöta. Tyvärr har inga i år .Bara större och dubbla.I år har de också klarat sig för nån sjuka. Ha de gott. Anita

Stina sa...

Astrar är så bara fina. Jag sår astrar varje år. Brukar förså dom i växthuset, så dom kommer i blom lite snabbare! Perfekta för hållbara sensommar/höst buketter :)
Ha det gott / Stina

Galtholmen sa...

En riktigt härlig höstblomma!!! Har ingen av den vackra sort som du visar, bara vanlig trist höstaster, den lila varianten. Vet att det finns massor av olika sorter, o har tänkt många gånger att jag skulle skaffa fler... men inte då!
Kram
Ulrika

Mimi sa...

Härliga astrar! Jag har inte i år flera än några som jag just hittade i en rabatt. (Frösått sig själva.) Hälsn Mimi

Lilla My sa...

Du undrade om mitt växthus: Det är köpt från willab garden, nu minns jag inte exakt måtten men kring 14 kvadrat meter tror jag det var, blir fort trångt när man odlar mycket på våren så ta inte för litet, vi har vårt som odlingst/lusthus så jag är nöjd med storleken. Sen så valde vi ju rödfärg det var extra kostnade men ville ha ett växthus som är annorlunda än dom som är i aluminium som man får köpa här. Var det nåt jag glömt?
Ha det bra
Lotta