tisdag 1 december 2009

1 December....

.....och 1:a paketet i adventskalendern ska öppnas av en viss liten tjej i familjen. Liten och liten ....även om man snart är 12 år så är det spännande och riktigt kul att få paket hela december som man fått sen man va´ liten. Den här sydda kalendern är inte världens modernaste men det tradionella som gått i arv sen äldsta sonen ( nu 28 år ) är kul att bevara. Jag sydde den när han var tre år.



Kram Lena/isis

6 kommentarer:

Bea sa...

Jamen visst, vill alla vara små när julen kommer ;)
Så sött med kalender som fått hänga med i så många år.
Jag har gjort en paketkalender till vårt lilla barnbarn och vi får hoppas det blir lika lång tradition, om än jag tyckte det var jobbigt med 24 små paket.
Ha en fin dag! Kram / Bea

Anette sa...

Även här finns en kalender! I år är det dock "bara" godis i. Min mamma har fixat paket till alla år, men bara tills de blev 10 år.......och det blev ju lill-killen i år! De blev rätt överraskade i morse för de visste ju inte att det blev adventskalender i alla fall!
kram Anette

ormbunke sa...

Det är väl härligt med traditioner sådant de får med sig hela livet. Ha det. Anita

Vittran sa...

Här finns ingen kalender i år. Fast det hade inte varit dumt att få vara liten.
Kul med en kalender som har använts länge. Allt behöver inte vara så där modernt.
Trevlig kväll!

Rosor och ruiner sa...

Visst är det spännande även fast man är 12 år! Mina är 10 och 6 och det är jättespännande! Själv fick vi paket hemma tills vi flyttade hemifrån....bortskämt va =) men då var det bara godis förstås, det är ju ett pyssel att hitta på saker varje dag utom lördagar då det är godis förstås. Ser att din tjej får ett par skidor också..*ler*
Ha det gott!

♥ Fyra årstider sa...

Vilken smart ide med kottegirlang, så sött.
Kram Lotta