söndag 20 december 2009

En fridefull dag

En otroligt lugn och härlig dag har det varit här hos mig. Lång sovmorgon, bloggat, varit i skogen, matat katter hos äldsta dottern eftersom de är i London. Sex kattungar , mamma till ungarna och huskatten Lillen. Det är en fröjd att öppna dörren hos dem  . De kommer springade så små de är och sätter sig och tittar så gulligt. Väldigt sociala....Måste ta kort på dem i morgon i dagsljus. Nu ska jag göra ett av Leilas julgodis ( det var därför jag satt mig vid datorn , för att titta på receptet ) men blev plötsligt sugen på att skriva lite på bloggen. Häromdagen pysslade jag och yngsta dottern med att göra ljuslyktor efter inpiration från bloggen Mamma Millan.  En otroligt pysslande bloggerska med en härlig mysig blogg.


Så här blev våra. Enkelt....om man vill , klistra på bokmärken eller nåt liknande så som vi gjorde . Sen pensla på lim och rulla / strö socker på. Vi gjorde även ett par utan bokmärken som blev perfekta om man vill ha lite neutralt.
Kram Lena/isis

3 kommentarer:

agge sa...

Smart, med klister och socker på glasburkarna. Va kul, det kanske jag måste testa!! Agneta

knatten sa...

Kul att julpyssla.
Och nog måste du ta kort på kattungarna o visa dom. /Mia

Lilla My sa...

Visst är det härliga tider när man kan pyssla och sova länge om morrnarna, fast det gör jag sällan numera. Är uppe med tuppen men kvällstrött.
Ha en skön väntan på julen.