torsdag 17 december 2009

Trädgårdstema - Julljus ute

Trädgårdstemat den här veckan handlar om julljus ute. Det vi har är ljusnät över de två stora cypressserna vi har vid vår entre´.  Inte lätt att fotografera ute i halvmörker.Sen har vi en konstgjord grangirlang på altanen på baksidan huset. Tänkte först köpa nån slags istappsslinga men hittade inte nån direkt som jag föll för så det blev den gamla girlangen som är alldeles för kort . Men det får duga i år. Man kan inte få allt....Sen har vi  lyktor lite här och där men det har jag ingen bild på. Måste komma ihåg att göra islyktor till jul  nu när det verkar bli bra kallt en längre tid. Det är ju så fint, tycker jag. Och tänk om det blir kramsnö så vi kan göra snölyktor....:)

Vill du också vara med på Trädgårdstemat som Maria med bloggen Marias Trädgårdsblogg har så klicka här. Där kan du även kika på andras trädgårsteman.

Kram från Lena/isis

3 kommentarer:

Maria Berg sa...

Härligt att du vill visa upp det ljus du har och tack för att du påminde mig om det där med islycktor nu är det så kallt att man kan sätta ut en spann och få det att frysa över natten.

Kram till dig, och så att jag inte glömmer

GOD JUL!!! MB

Hedera Helix sa...

Islyktor, det lät spännande, hur gör man det? Du får visa bilder om du gör några! Visst är det fint med snö nu så här veckan före jul, det verkar vara snö över hela landet!

Annika Christensen sa...

Härligt med snö och fina ljusslingor.
Här är det lite dålit med sådant.
Bäck mörkt kan man säga en liten slinga i växthuset bara. Tom gatlyckatn är borta.
Ha det gott
Annika