tisdag 22 december 2009

Jag har vunnit igen

Det är tredje gången på kort tid som jag vinner på en bloggtävling. Fantastiskt , otroligt och roligt. Den här gången hos Mia igen. Mia med bloggen Mias hem . Bara för nån vecka sen vann jag en söt zinklykta och silvermartornfrön hos henne. Och så nu igen en jätte söt zink lykta/ kruka som går precis i samma stil . Med var även en ny variant av pepparkaksform. Den får jag baka med nästa år :)

Tack snälla Mia för allt.


Visst ja, det låg ett gudomligt väldoftande te med också. Det luktar jul.....så gott. Ska gå ner nu och göra mig en kopp .

Idag har jag stekt köttbullar. Testar de som lagades på Pernillas jul. Hoppas mina nära och kära kommer att tycka om dem. Skinkan är även den klar. Så i morgon är det bara revbenspjäll , rödbetssallad och en råkostsallad kvar att göra. Min mamma står för frestelsen och sill. Resten fixar vi på julafton. Vi ska ha grötfrukost här på förmiddagen i år. Ett nytt påhitt som jag hoppas kommer att bli bra. Vi brukar alltid äta julmaten vid två - tre tiden och sen äta gröt på kvällen. Men då är man oftast fortfarande mätt efter all mat och godis så det här med att äta den på förmiddagen istället känns mycket bättre. Så ska det  vara en sötmandel i gröten . Så den som får den får hitta på ett rim. En tradition i vår familj.

Kram Lena/isis

8 kommentarer:

Hedera Helix sa...

Nämen det var värst vilken tur du har...=) Grattis!
Låter mysigt och gott med grötfrukost. Vi brukar också äta gröt på kvällen, men visst är det så att man är mätt efter allt "mofsande"..=)

Anette sa...

Men Lena, hur mycket tur har du??! Köp en trisslott också vetja. Grattis. Kram Anette

knatten sa...

Ja, en del har ju alltid tur! Ska du spela bingolott ikväll med? Grattis iallafall.

Det där med grötfrukost var väl smart. Det ska jag minnas till ett annat år.
Ha en superskön jul. /Mia

Annika Christensen sa...

Grattis till det vad fina ljusstakarna är.
God Jul på dig och tack för alla trevliga kommentarer du ger till mig.
Jag lever på dem liksom
Kram
Annika

Mia sa...

Vad bra att paketet hann fram lagom till jul också. Den senaste var ju tack vare att du nästan hade alla rätt i tävlingen, så det är dig själv du ska tacka. :)

God jul och stor kram!
Mia

Karin SKARA sa...

God Jul och en fridfull helg önskar jag dig.
Karin //

Jord under naglarna sa...

En riktigt God Jul önskar jag dig!

Vittran sa...

Grattis till vinsten.
God jul!