lördag 26 december 2009

Lite från vår jul 2009

Annandagen är snart slut. Man blir alldeles vilsen på vilken dag det egentligen är. Men visst är det väl lördag :) Julhelgen har varit helt underbar. Alla nära och kära har varit hos oss och på juldagen var vi till svärföräldrarna som vi alltid är. Mycket mys, god mat , godis, spelat spel ( TP ), härligt ute med all snö som kommit. Ja, listan är lång på " härligheter " som helgen har givit oss.

Här kommer lite bilder .














Nu får ni inte skratta :) :) men blev så sugen på att testa att göra en granris tomte med potatisnäsa. Inspirationen fick jag givetvis från en annan blogg , som mycket annat. Är så glad för att jag upptäckt bloggvärlden . Den ger mig enormt mycket.



Annandagshälsningar från Lena/isis

8 kommentarer:

Ing-Marie sa...

Önskar er en God fortsättning.

Rosor och ruiner sa...

Den var ju jättefin, inte skrattar jag inte! Du är så pysslig! Vilken trevlig jul ni verkar ha haft, mysigt!

Anonym sa...

Vilken mysig dukning, ser fint ut.
Trevlig fortsättning.
/Helena

Mia sa...

Här var det mycket julmys, ser verkligen inbjudande ut. Granrisgubben är ju jättefin, inget att skratta åt där inte. Kanske norpar med mig idéen till nästa år. :)

Kram Mia

Lilla My sa...

Vilken mysig tomte du gjort i granris, kanske nåt för mig att fixa till nästa år...om jag hinner och orkar vill säga. December månad brukar var rätt hektisk.
Så juligt du har haft det, verkligen mysigt hos dig!
Kram

Knatten sa...

Nämen det var väl inget att skratta åt. Det var ju en kanonfin/läskig tomte du har gjort=)). Visst får man mycket idéer här i bloggrymden.
Hemma hos oss har julen varit på vippen för lugn . Jag har lixom fått krypningar i benen o rastlösheten blir jag snart tokig på. Och med all snö kan jag ju inte ens ut i trädgården o glo för man ser ju bara vitt. /Knatten

ormbunke sa...

Vilken fin dukning du har gjort.Granristomten var ju perfekt. Får nog ta efter. Mysiga julbilder särskilt närbilderna på granen.Ha de gott i veckan. Anita

Njut i din trädgård sa...

Kul att hitta hit! En riktigt fin blogg!

God fortsättning och jag kommer åter.