onsdag 25 januari 2012

Drömmer och beskådar tavlor

Drömde mig bort lite till  när vi var i Paris i somras genom att titta på bilderna därifrån . Det såg härligt ut och längtan till vår planerade resa till Bordeux i sommar blir stor. Härligt att få umgås med alla barnen då vi samtidigt besöker den vingården som äldsta sonen fick en vinrad hyrd i present på sin 30 årsdag i höstas.

Hittade de här bilderna på tavlor från besöket på Louvren . Har ingen aning vem som målat dem men de passar in här på min trädgårdsblogg eftersom ansiktena är gjorda av träd , frukter , grönsaker och blommor.


Tycker de är riktigt snygga och skulle gärna tänka mig dem på nån vägg här hemma . Tanken att försöka hitta dem som affischer att rama in , dyker precis i skrivande stund , upp i mitt huvud :-)

Ha en fin onsdagkväll Alla bloggvänner ! Själv blir det att lata sig framför Tv:n efter att ha gjort en köttfärs och rotfruktssoppa jag hittat recept på hos en annan bloggare .

Kram

6 kommentarer:

Karla sa...

Oh...vad avundsjuk jag blir för att du fick se Louvren!Är det sant att de har öppet bara på onsdagar? Har ni hunnit med alla rummen med?
Tavlan nr:3 är min favorit...den med vitlöken i ...öronen ;o)
Förresten...jag laddade också Photoscape, den var inte så dumt heller som program...idag kollade jag på vad Photoshop kostar i Jönköping och höll på att tappa hakan...1600 kronor på Elgiganten! Nej, jag köper inte den...får nöja mig med det som finns tillgängligt på nätet,
Ha de gott,Karla.

Anette sa...

En trädgårdstok till konstnär är det nog. Tycker man känner igen dom, men jag vet inte heller vem som gjort dom. Får väl kolla in dom om jag kommer till Louvren nångång. /Anette

Pilgrim sa...

Kommer inte på namnet på konstnären, ska fundera. Härligt med en resa på gång, Bordeux är ju så vackert!
Ha det bäst!
Kram Hélena

Channal sa...

Arcimboldo Giuseppe heter konstnären! Häftiga oljemålningar! Elever tycker att det är kul o spännande att måla ansikten med frukt o blommor! Kram Anna

Helén sa...

Vilka häftiga bilder!//helen

Madame C sa...

Åh, så läckra tavlor!!! Tack för att du visar:)
Kram!