söndag 15 januari 2012

Valet !?!?

Inte lätt det här med kamera val. Funderingar på att köpa ny kamera har vi haft nu ett tag. Vi har nästan bestämt oss men skulle vilja höra andras åsikter och tankar

Åsikterna och tankarna gäller mellan Nikon d3100 och Nikon d5100 . 


Hoppas Ni blir många som tipsar mig /oss och tackar på förhand .

Kram

7 kommentarer:

Pilgrim sa...

Önskar att jag kunde hjälpa dig men jag är en Canontjej :-) Har ni varit inne på fotosidan.se och kollat deras produktrecensioner. En kanonsida där alla som är medlemmar har skickat feedback på prylar. Jag tror man måste vara medlem men det finns ett gratis medlemskap så man får tillgång till recensionerna.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Margot sa...

Med det nya gränssnittet ser allting annorlunda ut på instrumentpanelen och också när man ska göra inlägg. Det kan ta lite tid att lära sig men det är jättelätt att byta tillbaka ifall man inte gillar det. Jag har bestämt mig för att ge det lite tid och se om jag och det nya kommer överens eller om jag ska byta tillbaka. På Fixa din Blogg såg jag hur lätt det var att byta tillbaka och bara därför vågade jag pröva:)
Kram Margot

AnnCharlotte sa...

JAg har en lite äldre nikon, en D60, den är jag väldigt nöjd med. Tror att D3100:an är ungefär som den fast nyare och med mer finesser.
Ha det bra ;)

Karla sa...

Hej! Nikon är säker lika bra som Canon...tror jag. Köp den dyrare alternativet :) det finns nog ett skäll till det. Jag "fick" i julklapp en extra objektiv, och en bra handbok till detta...den va`grattis , fråga i affären efter boken, den är fantastisk bra , med alla smarta tips om båda kamera-sorterna! Den heter : Släpp loss fotografen inom dig / Petter Stahre.
Bofinken var ...snyggast!
Kram,Karla.

Karla sa...

aj...sorry...GRÖNFINKEN...var snyygast!

Madame C sa...

Sorry, här kan jag inte hjälpa till. Fotograferar med en liten oansenlig Canon Ixus och kan inget om "riktiga doningar":)
Men det finns säkert många som kan hjälpa dig!
Kram,
Charlotta

Ann-Sofie sa...

Jag har, sedan många år, en Nikon D80 som jag är enormt nöjd med. mina bilderär visserligen av väldigt variernade kvalitet, men det beror väl mest på att jag aldrig satt mig in i alla detaljer.