måndag 2 januari 2012

Mitt trädgårdsår 2011 del 2

Nu fortsätter jag med del 2 av mitt trädgårdsår 2011 .

Maj

Under maj månad startade vi med växthuset . Äntligen !! Efter flera års drömmar .....I källaren växte det och blev så grönt och jag längtade efter att få ut allt i växthuset. Den första tomaten tittade fram och mina hängpetunier sattes om . Ute började allt blomma i mängder av olika färger . Härlig tid!!

Juni

Juni var månaden då växthuset var klart :-)))))
Och rosornas och pionernas tid .

Juli

Fler rosor blommade och gurkorna började växa. Mmm vad gott ! Hallon och smultron plockades . Perfekt till filen. Potatisen växte så bra och var riktigt god . Härlig känsla att gå ut till landet och gräva upp den. Några nya rabatter grävdes som jag ska fixa till lite mer i år.

Augusti

I början av augusti syltades och saftades det och lingon plockades . Skördade tomater , paprika och ännu mer gurka . Och njöt av mina egna odlade flitiga lisor , tagetes och sommarmalvor .
Kram

7 kommentarer:

Pilgrim sa...

Vad glad jag är att jag hittade till din blogg, så fina bilder och inspiration. Nu är längtan till sommaren ännu större :-)
Ha det bäst!
Kram Hélena

Lisa sa...

Hej söta,, För en med sju tummar och svarta fingrar är det underbart att se dina vackra blomsterbilder. Önskar dig en fin vecka..

Kramar Lisa

STENLYCKA sa...

God fortsättning på det nya året! Vilka underbara bilder från ditt trädgårdssår som du visar! Önskar att vi får ett lika underbart trädgårdars år detta år.
Kram Raina

Berit sa...

underbar bildkavalkad över ditt år. Vi får hoppas att detta år blir ett helt suveränt trädgårds år.
Ha en underbar dag!!

Sabelhagens Olivlund - Maria sa...

Vilka snygga collage! Jag svimmar!
Vad heter rosen längst till vänster längst upp på junibilderna?
Kram

mammi sa...

Vilken härlig kavalkad. Nu är det bara att vänta
En god fortsättning
Kram

Lotta sa...

Fantastiska bilder som verkligen sätter igång längtan till nya odlingssäsongen... Får du fortfarande inte upp mina nya inlägg???jag vet inte vad det kan bero på men tack för din fina kommentar. Ha det gott.
/Lotta