tisdag 3 januari 2012

Samba , fröer och drömmar

Min amaryllis " Samba "som jag köpte från odla.nu i höstas är som vackrast just nu. 

Den är helt underbar!!

Idag har jag tittat igenom mina gamla fröer vad som finns kvar innan jag gör nån beställning från impecta......Känns som jag har förlagt några .Måste få bättre ordning framöver på dem.

Idag har vi börjat planera inför vår sommarresa . Äldsta sonen fick en hyrd vinrad av oss när han fyllde 30 år i höstas . Och nu ska vi åka dit och inspektera ......Förmodligen blir det att hyra en minibuss. Billigare och friare   och förmodligen lite extra resmål :-))

Gör kul!!! ......men katt och växthus vakter att fixa med ....Kan vara svårt.....
Amaryllis " Samba "

En härlig frodig knopp innehållande flera blommor finns det fortfarande på min " Samba " att se fram emot.:-))

Kram

7 kommentarer:

Bittan sa...

Va kul :-) I know , vi gjorde samma sak i aug/sept. Mannen fick det av oss
när han fyllde jämt året innan. Det ingick en låda vin och vistelse 1 v på vingården strax utanför Bordeaux. En oförglömlig resa då vi tog god tid på oss. Var iväg nästan 3 v och körde över 600 mil utan stress hann vi se och uppleva massor .

Kram Bittan

bakom berget sa...

Vilken härlig semestertripp ni har framför er. Visst ska det ordna sig med katt/växthusvakt. Det brukar alltid lösa sig. Synd att jag bor så långt ifrån dig, annars hade jag fixat det ;o)
Kram från Åsa.

Berit sa...

oj vad fin Samba var!!!
Blir det till att trampa druvor då:)
Ha en underbar dag!!!

Anette sa...

Fint med amaryllis. Jag fick en av moster som håller på att slå ut, amaryllisen alltså inte moster;-). Spännande resa. Det är härligt med semester och vi håller också på att planera så smått. Först och främst i sommar, men så blev vi så sålda på att åka på höstlovet med så vi får se om vi får ihop en resa då också. /Anette

ormbunke sa...

Din Amaryllis gör verkligen skäl för namnet. Så spännande att planera för sommarresa.Vingård låter toppen. Ha de gott. Kram. Anita

Helena sa...

Vad fin!Du undrade hur jag fixat spegeln?!Hällde bara lite färg på en svamp o drog försiktigt med den några gånger på spegeln.Klart!
KRAM från mig!

Madame C sa...

Sååå fin den är!
Kram!