onsdag 4 januari 2012

Minne från sommaren

Häromdagen hjälpte jag min mamma med hennes foton på datorn , sorterade i mappar , förde över på dvd skivor osv . Då hittade jag några kort sen i somras som hon hade tagit. Det är så kul att se andras kort . Även om jag inte gillar att se mig själv på kort så är det ändå roligt att ha nåt på sig själv. Oftast är det jag som fotar här i familjen och då på andra och annat.

De översta bilderna är från vår utflykt till Rosengården i Nora i somras . Vi ( döttrarna och jag ) står och tittar och luktar på luktärter.
Och de två undre är från mitt växthus , växthuset ifrån en helt annan sida än vad jag har fotat och min man och jag som står tillsammans på den andra bilden :-)))

Själv är jag ledig från jobbet några dagar till innan allvaret börjar igen. Det är sååå skönt att " bara vara ". 

Kram

10 kommentarer:

Pilgrim sa...

Men visst är det underbart att som du skriver bara vara. Jag tycker också om att se bilder som andra har tagit på, för mig, välkända motiv eller bilder på mig. Hur någon annan tolkar det som han eller hon ser!
Ha det bäst!
Kram Hélena

Bittan sa...

Underbara sommarbilder på er, å vilket prunkande
växthus :-) Mitt står fint i uthuset i sisådär en miljon delar. Köpte förra (nä förrförra blir det nu) året ett gammalt nedmonterat med sexkantigt torn på taket från en lokal blomsterbutik.Så fint ....men det kräver visst liiite renovering ,byte av trasigt glas , omkittning av fönster,mm mm....men nån gång ska det muras upp.
Ser en gammal engelsk modell med gammalt tegel som grund framför mig där vi kan sitta och sippa på ett glas skumpa i ...... typ när vi blir pensionärer haha.

Ha det så bra
Kram Bittan

Betong ute och inne sa...

Godfortsättning... och åh som sagt vad man längtar till sommmaren, eller i alla fall våren...

Ha det bra Kram Malin

Landbohaven sa...

Jeg kom bare lige forbi.
Gode billeder.
Tak for kigget.

godastunder-tokigaidéer Anna sa...

Härliga sommarbilder så mysigt att får drömma tillbaka.

kram Anna

Margot sa...

Underbara sommarbilder och vilket härligt växthus du har! Jag längtar redan till sommaren! Har också några dagar ledigt innan jobbet kör igång på måndag och jag ska vara riktigt lat nu de sista lediga dagarna:)
Ha det gott!
Kram Margot

AnnCharlotte sa...

Får sommarlängtan av bilderna.....
Kul att din mamma fångade dig på bild. Jag är också familjens fotograf så jag är nästan aldrig med heller :))
Ha det bra :)

Monica sa...

Håller med dig att det är kul med andraas foto av ens egna trädgård eller att man faktiskt är med själv ,,fast man kanke inte gillar det så är det lite ovant annars är det kul. Härliga bilder. Ha det gott kram Monica

Karla sa...

Jag håller med dig ...Det är skönt att bara vara...föresten...vet du var man hittar dessa armerinsjärn? Jag ser att du har det i växthuset...med...
Hälsningar,Karla.

Jord under naglarna sa...

Härliga sommarbilder! Det är samma här, jag håller i kameran finns inte med på särskilt många foton. :)

Receptet på saffranskolapajen är nu utlagt!
http://matbloggenmagott.blogspot.com/2012/01/saffranskolapaj.html

God fortsättning på det nya året!
/Åsa