torsdag 1 juli 2010

Festiva Maxima ??

Med min enda blommande pion börjar det hända lite med nu :-))) Har fotat den några gånger under dagen . Men ännu har den inte slagit ut till fullo. Tror att det  är en Festiva Maxima men jag är allt fundersam fortfarande. Det ser ju  ut så när man tittar på andra bilder.
Nån som vet ?
Kram från Lena/isis

5 kommentarer:

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Vet inte vilken sort det är... bara att jag vill ha en sån!!
Ljuvlig:-)

Ha det gott, H.

Lilla My sa...

Så vacker pion du har. Är dålig när det gäller namnen på pioner, tyvärr jag bara njuter av dess blomning :)
Kram Lotta

Rosor och ruiner sa...

Ja du, jag köpte ju en Festiva Maxima i fjol, men den är bara en liten stenhård knopp på än så länge, som inte lär slå ut i år tyvärr...jag tycker din ser lite ljusrosa ut, Maximan skall väl vara vit (med rosa strimmor), men den kanske skall vara ljust rosa i början, vad vet jag, spännande att se hur den ser ut helt utlsagen! Oavsett vad det är är den ju helt ljuvlig!!

Mimi sa...

Den ser rosafärgad ut på bilderna, om det stämmer så är det inte festiva maxima som är vit med röda strimmor. Visa den sen som helöppen så skall jag kika i min pionbok ifall jag skulle hitta likadan. Hälsn Mimi

Uttan sa...

Wow vila bilder man känner hur gott det doftar....
Vad de heter vet jag inte det enda som jag vet är doftpion och bondpion de var de sorter Mamma alltid pratade om.Man Jag förstår att det finns med olika namn liksom rosor gör.
Jag tänker varje år att jag borde sätta någon men det blir liksom inte av.
Inte förrän det är blommningsdax varje år så vaknar jag till ett tag i de tankarna.

Kram!